Никой не е предполагал, че Анелия има такава история зад гърба си!

Шокиращо разкритие за Анелия потресе българите, които още не могат да повярват на истината за миналото на певицата. Бившата съпруга на Коко Динев и една от най-вървежните поп фолк изпълнителки се оказа не чиста българка. Никой не е предполагал, че Анелия е с циганска кръв, наследена от дядо й.

Истината е, че дядото на Анелия по майчина линия, е бил етнически циганин от старозагорските села. От малка обаче, Анелия не е живяла като средностатистическите цигани, които сме свикнали да виждаме по катуни и съборетини, а е била щастливо и добре гледано дете в нормален и подреден дом.

[caption id="attachment_317207" align="alignright" width="300"]Анелия Анелия е джуревка - смесица между българска и циганска кръв[/caption]

Дядото на Анелия бил работлив и уважаван човек, въпреки етническия си произход, а децата му до един били ходили на училище и повечето от тях завършили успешно поне до 7-ми клас. Самата Анелия не е признавала открито за произхода си в интервюта, но още от малка била научена да уважава и цени различните, както и да се гордее с рода си, защото важното в живота е сърцето и качествата на човека, а не цвета или расата му, пише вестник "Всеки ден".

Що се отнася до евентуални подмятания, че Анелия е циганка, то това не е правилно, защото реално погледнато тя може да се определи като джуревка - съчетания от циганска и българска кръв.

Никой не може да отрече, че самата Анелия още от началото на кариерата си, е една от най-стилните и естествени наши певици, която по никакъв начин не е афиширала богатството, славата или успеха си.

Анелия познава добре всички страни на живота и знае какво е да живееш скромно, но честно. Затова тя не преекспонира образа си и почти никога не говори за личния си живот, този на детето си или на настоящия си партньор. А мнозина все още смятат, че именно Анелия, а не Емилия, е била най-подходящата съпруга за бизнесмена Коко Динев.