"Женени от пръв поглед" ще се окаже невиждан досега по своите обрати формат!

Истински шоков удар настъпи в "Женени от пръв поглед", който е на път да избие рибата, както никое шоу досега с невижданите си обрати. След като до момента поне въпросът беше ще се спогодят ли двойките Гери и Георги, Антония и Атанас, и Светлана и Стефан, или ще се разведат, то казусът вече е далеч по-сложен и направо абсурден.

Защото предстои да видим първата шокова "размяна" на партньори във формата. Не, успокойте се - истината не е, че двама души от различни двойки са се събрали да живеят заедно, а че един от участниците си хареса чужда половинка.

[caption id="attachment_339783" align="alignright" width="298"]Женени от пръв поглед "Женени от пръв поглед" надмина всички очаквания[/caption]

И това е Гергана Капзамалова, която от известно време насам показва истински и неприкрит интерес към съпруга на Светлана Кирова - Стефан Каръбски.

Чаровният и вечно усмихнат Стефан успя да плени Гери първоначално със своя ведър характер и с огромната си страст към спорта. Както Гери, така и Стефан, са редовни посетители във фитнес залата, което е очевидно от перфектно оформените им тела.

Припомняме, че едно от нещата, които Гергана Капзамалова открито призна, че не харесва у съпруга си Георги Веселинов, е нежеланието му да тренира и липсата на спортен хъс, които за нея са на първо място.

От доста време насам, след като разривът й с Георги Веселинов вече не е тайна за никого, Гери съвсем спокойно демонстрира симпатиите си към Стефан Каръбски в социалната мрежа. Не минава и ден, без хубавицата да хареса или коментира всеки пореден пост, снимка или изказване на чаровника, като видимо не й пука дали Светлана Кирова ще стане свидетел на ухажването й.

"Всъщност Гери няма защо да се притеснява от Светла, тъй като отлично знае, че тя и Стефан си останаха просто приятелчета. А и защо, след като нито Гери и Георги, нито Светлана и Стефан не откриха любовта в лицето на другия, да не опитат късмета си по "диагонал"?! Може пък екипът на предаването да ги е объркал и изненадващо да се получи нещо", коментират близки приятели на Гергана Капзамалова.

Остава, разбира се, да видим дали чувствата ще останат единствено от едната страна и дали Стефан ще погледне на Гери като на евентуална своя партньорка, вместо просто като на "колежка по съдба и сватба".