Огромната лъжа на Асен Блатечки и Диляна Попова е разкрита, скандалът е нечуван!

Нечуван скандал заплашва да се се разрази след като бе разкрита огромната лъжа на Асен Блатечки и Диляна Попова. Вече всички знаят, че двамата са заедно и чакат дете. Актьорът се развежда със съпругата си Катерина и всичко им тръгва перфектно...

Да, това можеше да стане така, ако Асен Блатечки и Диляна Попова бяха постъпили наистина коректно към семейството на актьора. Те обаче са лъгали и то жестоко. Разкри се жестоката истина, че двамата са започнали връзката си не в работата по "Стъклен дом", а доста преди това. Отношенията им датират още от 2011-та година, а през цялото това време Асен Блатечки е лъгал най-нагло съпругата си и дъщеря си Катя, разкри столична медия.

[caption id="attachment_313407" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки и Диляна Попова са лъгали семейството му с години Асен Блатечки и Диляна Попова са лъгали семейството му с години[/caption]

Преди няколко години самата Диляна Попова открито признава, че в живота й се е появил някой, с когото е отдавна и е готова за по-сериозни отношения с него. Тя обаче категорично отказва да назове името на Асен Блатечки, тъй като отлично знае, че съпругата му няма и бегла представа какво се разиграва зад гърба й.

Вярно е, че на няколко пъти Асен Блатечки и Диляна Попова се разделят, заради отказа на актьора да вземе по-бързо решение и да напусне семейството си. След това обаче отново се събират и продължават да лъжат Катерина Горанова. Днес съпругата на Асен Блатечки е най-наранена от разкритието и факта, че любимият й Асен, на когото е вярвала безрезервно, се е подиграл с доверието й по този скандален начин.

Запознати коментират, че това е и причината Катерина да не иска и да поглежда Асен Блатечки, с когото се налага да работи рамо до рамо по снимките на общия им филм. Тя обаче се стреми да общува с него само, когато наистина се налага и работата не може да се свърши чрез посредници.

"Всеки би я разбрал. Асен Блатечки и Диляна Попова постъпиха крайно непочтено с нея и детето. Всеки може да се влюби, но е гадно да живееш в лъжа", категорични са близки до семейството на актьора.