Ники Михайлов разплака много завистници с думите си, но трогна Алисия!

След дълго мълчание и упорито бранене на личния си живот и връзката си с Алисия, Ники Михайлов най-сетне проговори официално и затвори устите на завистниците. И ако думите му разплакаха от яд бившото му гадже и вечна съперница на Алисия - Николета Лозанова, то те накараха певицата да сияе от щастие.

Защото за първи път от много време насам Ники Михайлов се показа като същински мачо и заяви пред всички, че Алисия е неговото момиче и не я дава на никого. Повод за интервюто бе новият клип на Алисия и Константин, в който двамата се целуват страстно. А лентата моментално провокира таблоидите да избухнат с лъжливи заглавия от типа "Коцето изневерява на Надя с Алисия", "Алисия загърби Ники" и прочие.

[caption id="attachment_333330" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов се изправи пред всички и заяви - Алисия е само моя![/caption]

"Алисия е моята любов. Но тя е професионалист, какъвто рядко се среща в нейния бранш, затова щом се касае до работа, то аз приемам всичко. Няма да й се разсърдя дори да се целува с трима свои колеги наведнъж. В реалния живот обаче Алисия е само моя и не я давам на никого. Крайно време е всички да разберат веднъж завинаги, че обичам тази жена, с нея съм и с нея възнамерявам да остана", разкри цялата истина Ники Михайлов, а думите му просълзиха от умиление певицата.

Самата Алисия още снощи публикува в страницата си във Фейсбук корицата на списание "Блясък" с признанието на Ники Михайлов и лично му благодари за прочувственото изказване и смелостта да заяви своята обвързаност пред всички.

"Малко мъже биха направили това, което направи Ники Михайлов. Още повече, когато е младо и успешно момче, а хиляди мадами се напъват да влязат в леглото му. Евала на Ники затова, че се показа като наистина сериозен мъж и че се грижи не само за Алисия, но и за сина й Валери младши", коментират близки до певицата.

След признанието на Ники Михайлов вече става все по-сигурно, че е близо денят, в който той и Алисия ще обявят официално и новината за предстоящата си сватба. А устата на вечно мърморещата и преекспонираща собственото си семейство Николета Лозанова, ще бъде затворена завинаги.