Маги Халваджиян взе съпругата си Кремена Халваджиян и избяга на Карибите!

Най-щастливият и богат дядо Маги Халваджиян посрещна рождения си ден преди няколко дни. Но не обграден от децата и внуците, а само със съпругата си Кремена Халваджиян, която отведе на Карибите. Там продуцентът избяга от досадните познати и авери, които се опитаха да го впримчат в яка почерпка.

"Маги Халваджиян е човек на изненадите. Той дори не беше казал на Кремена, а й съобщи новината едва няколко дни преди полета им. Двамата сега са на Карибите, а мнозина им завиждат за тази приказка", разкриват близки до семейството на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян.

[caption id="attachment_335795" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Маги Халваджиян още е лудо влюбен в Кремена Халваджиян[/caption]

Злите езици обаче шушукат, че арменецът предприел пътуването не само, за да си почине и да се разведри със съпругата си на екзотичното кътче, а и за да си спести солидна сума пари за почерпка. Из коридорите на Нова телевизия Маги Халваджиян се славел като изключително стиснат човек, който не можеш да го накараш и една вода да ти купи.

"С Маги се познаваме повече от десет години. Хубав, умен и ерудиран човек е, но за цялото това време едно кафе не ме е черпил. Винаги плащам аз или пък всеки от нас си поема сметката. Пословичен е в своята стиснотия, но те пък май всички арменци са такива. Не обича да пръска пари човекът", разказва служител на Нова телевизия, който работи рамо до рамо с Маги Халваджиян.

[caption id="attachment_335796" align="aligncenter" width="300"]Кремена Халваджиян се фука със загадъчни кадри от плажа Кремена Халваджиян се фука със загадъчни кадри от плажа[/caption]

Всъщност това, че Маги Халваджиян не обича да пилее пари, се отнася само до чуждите хора и приятелите му. На любимата си Кремена Халваджиян той не отказвал абсолютно нищо, а доказателство за това бил огромният гардероб - стая, в който тя вече прибрала над 1000 палта и повече от 10 000 чефта обувки.

"Кремена удари джакпота с мъж като Маги, защото той е лудо влюбен в нея и не й отказва нищо. А това, че е стиснат към другите, изобщо не я вълнува. Сигурни сме, че сега си прекарват незабравимо на Карибите, откъдето тя вече пусна загадъчна снимка от плажа", коментират близки на семейство Халваджиян.