Краят на Джена шокира всичките й почитатели! Не е за вярване, че всичко за тях приключва толкова рано!

Кратка се оказа поп-фолк кариерата на Джена. Красавицата се появи на екрана през 2007 година и само след 7 години ще слезе от него. Джена кара последната си година в България, научи Kliuki.bg. В края на годината тя ще сложи халката и ще последва своя възлюбен в САЩ, тъй като той живее там от много години.

"Няма как той да се премести при нея. Има доста успешен бизнес там, който няма начин да изостави, Освен това всичките му близки са в САЩ, целият му живот е там. В България засега се връща само заради Джена, но след брака вече ще трябва да живеят заедно, което значи тя да се премести в Америка." - разкрива един от приятелите на певицата.

[caption id="attachment_318495" align="alignright" width="300"]Джена приключва с кариерата си в "Пайнер" до месеци Джена приключва с кариерата си в "Пайнер" до месеци[/caption]

Новината за края на Джена идва като студен душ за хилядите й фенове, които не очакваха да видят любимата си певица да слиза от голямата сцена преди даже да е навършила 30 години. В различни форуми вече бяха изразени мнения на нейни почитатели, които молят Джена да не свършва с пеенето.

Ако иска да се омъжи за Джино обаче, красивата певица със сигурност ще трябва да спре да бъде звезда в България и да приеме нова роля - тази на домакиня и съпруга зад граница. Нещо, което нейната колежка Елена Паришева вече направи. Преди години тя остави обещаващата си кариера в "Пайнер", за да се отдаде изцяло на своя любим Ивелин Попов, който играе футбол в чужбина и трябва да е до него.

Нека си припомним как започна всичко за Джена със следващото видео!