Илиана Раева и Наско Сираков са на седмото небе от вълнение и радост!

Невероятна вест изпрати директно на седмото небе Илиана Раева и Наско Сираков, а всичките им приятели се втурнаха да им честитят. Защото се оказа, че в скоро време двамата ще стават баба и дядо. А с първородното им внуче ще ги зарадва по-малката им щерка Виолета Сиракова. Това разкриха източници, близки до щастливото семейство.

Виолета Сиракова още преди няколко месеца заяви, че вече се чувства готова да стане майка, а любовта й с Георги Коруджиев я е завладяла напълно. Футболистът и щерката на Илиана Раева и Наско Сираков са заедно повече от една година, но родителите на Виолета Сиракова отдавна са го приели като свой зет.

[caption id="attachment_333403" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева и Наско Сираков ще стават баба и дядо[/caption]

"Виолета и Георги имат пълната подкрепа на семействата си. В началото момчето откровено се страхуваше от бъдещите тъстове, защото има невероятен респект към Илиана и Наско, а и всички знаят, че характерът на златното ни момиче никак не е кротък и благ. Но впоследствие те се срещнаха и след няколко сериозни разговора, се сдушиха. А и няма как родителите на Виолета да бъдат против, като виждат колко внимателен е Георги с нея и как я пази като рохко яйце", разказват приятели на Илиана Раева и Наско Сираков.

Сега, когато дъщеря им и Георги Коруджиев вече открито им признаха, че са започнали с опитите за бебе и то има-няма всеки път, когато са заедно, бившият национал и златното момиче са полудели от вълнение.

[caption id="attachment_333404" align="aligncenter" width="225"]Виолета Сиракова и любимият й Георги Коруджиев Виолета Сиракова и любимият й Георги Коруджиев[/caption] [caption id="attachment_333405" align="aligncenter" width="225"]Виолета Сиракова и Георги Коруджиев вече усилено работят за бебе Виолета Сиракова и Георги Коруджиев вече усилено работят за бебе[/caption]

Изключение не прави и сестрата на Виолета Сиракова - Славея Сиракова. Красавицата е изключително доволна от това, че скоро ще става леля, но признава пред родителите и приятелките си, че не бърза да последва примера на сестра си.

[caption id="attachment_333406" align="aligncenter" width="300"]Влюбените са заедно от една година Влюбените са заедно от една година[/caption]

"За тези работи си има подходящо време и състояние. Още ми се живее и имам много неща да свърша, преди да се кротна до бебешкото кошче. А и Виолета явно откри мъжа на живота си, за разлика от мен. Винаги съм си била придирчива", смее се хубавата Славея Сиракова.