Георги Милчев - Годжи най-сетне отново може да се нарече щастлив мъж!

Грандиозно парти вдигат музикантите от Ку-ку бенд в чест на приятеля си и колега Георги Милчев - Годжи, който съобщи най-невероятната новина. А именно, че отново може да се нарече щастливец. Годжи се събира с бившата си законна съпруга Даниела, с която са разведени от цели 16 години. Това разкриха хора от "Шоуто на Слави".

Идеята за пищното тържество по случая е на самия Слави Трифонов, който през смях заявил, че един стар ерген в шоуто (в негово лице), е напълно достатъчен. И пожелал на верния си авер никога повече да не изпуска жена като Даниела.

[caption id="attachment_336695" align="alignright" width="300"]Годжи Годжи най-сетне отново щастлив - събра се с единствената жена в живота си Даниела[/caption]

Преди няколко дни Годжи и Даниела бяха засечени на романтична вечеря в скъп столичен ресторант, където музикантът почти през цялото време не пусна ръката на бившата си и настояща любима.

Припомняме, че Годжи и Даниела се влюбват още в девети клас, а вдигат сватба през далечната 1987-ма година. Даниела е единствената жена, дарила Георги Милчев с наследник, но по някакво стечение на обстоятелствата, отношенията помежду им изстиват и двамата се развеждат.

"През цялото време, докато бяха разделени обаче, те не са враждували. Напротив - общуваха добре и често се срещаха заради детето. Годжи винаги е ценил и уважавал много Даниела. А това, че на няколко пъти залитна по танцьорки и разни там кандидат певици, си е нормално за професията му, а и за по-младата му възраст тогава", коментират колеги на басиста от Ку-ку бенд.

Днес, вече на достолепните 45 години, Годжи си дал ясна сметка, че Даниела е единствена - много по-различна от двете му т.нар. сериозни приятелки танцьорките Зорница и Станислава. И се благодарил на Бог, че не е направил грешката да се ожени за Зорница от балет "Дива", както възнамеряваше навремето.

Не се знае дали Годжи и Даниела ще вдигнат втора сватба, но новината, че отново заживяват заедно, е огромен празник най-вече за Годжи, който от доста време насам не криеше самотата си. Да им е честито, пък и защо да не подпишат пак - сватбите са хубаво нещо...