Шок за феновете на "ВИП Брадър" - Евгени Минчев поиска да си ходи!

Сензация е на път да се случи във "ВИП Брадър 2014". Една от основните фигури на този сезон Евгени Минчев е пожелал да напусне Къщата, разбра Kliuki.bg. Причините не са напълно ясни, но по всяка вероятност в основата стои Камелия Воче. Двамата засега са разделени, но Ками не спира да обяснява на всеки, до който седне, колко долен човек е Евгени. От своя страна и той не й остава длъжен, настройвайки хората в резиденцията против нея. Въпреки това обаче, Минчев е поискал да напусне, тъй като счита, че Камелия го злепоставя твърде много и ако той излезе, може би ще спре.

[caption id="attachment_325698" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев напуска Къщата? Евгени Минчев напуска Къщата?[/caption]

Евгени Минчев е бесен на Камелия Воче и твърди, че той я е създал като известна личност. Евгени дори припомни старата фамилия на певицата, която е Стоянова. Именно като Камелия Стоянова той я е поел и направил звезда. От своя страна обаче Ками също е бясна на Минчев и откровено го мрази. Засега причините не са известни, но тя твърди, че той е един ужасен човек, който е готов да мине през всекиго в името на собственото си благо.

Ако молбата на Евгени Минчев бъде уважена от "ВИП Брадър", то зрителите ще загубят интерес относно една от историите, които са на път да се заформят. Още след първия ден на шоуто се заговори, че между Евгени и Атанас Месечков може да се заформи любовен романс. До този момент такъв е нямало в цялата история на шоуто у нас. Преди време имаше авантюра между Пацо и Пеньо, но тогава първият не бе наясно с истинската същност на "любимия" си.

Дори и Евгени Минчев да излезе от Къшата обаче, съквартирантите няма да намалеят, а напротив. Тази вечер се очаква да влязат в шоуто хип-хоп певецът Стефан и добре познатият ни Влади Въргала. Има вероятност и Зорница Линдарева да се появи, което ще бъде кошмар за Жени Калканджиева.