От известно време насам всички знаят, че Асен Блатечки не само е окончателно разделен с Диляна Попова, но има и нова сериозна връзка. Толкова сериозна, че самият той я обяви в ефир - нещо, което почти никога досега не е правил. Припомняме, че за дори за Диляна призна, когато вече бременността й с Борил бе напреднала.

Сензация: Ето я новата жена на Асен Блатечки! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ до общия им дом)

Е, новата на актьора не е бременна, поне засега, но пък явно е успяла да му завърти главата така, че да го накара да се разприказва. Блатечки обаче само признаваше за съществуването й като оставаше твърд и категоричен, че няма да се покажат заедно, за единия кеф на клюкарите.

Сензация: Ето я новата жена на Асен Блатечки! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ до общия им дом) - Снимка 2

София обаче е малка и двамата влюбени бяха спипани от папараци в момента, в който се прибираха заедно в общия си дом. Той е на метри от старото жилище на Асен като не е ясно кога и как го е закупил, но едва ли е домът на изгората му.

Сензация: Ето я новата жена на Асен Блатечки! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ до общия им дом) - Снимка 3

Както виждаме, мацката е симпатична и с огнено червени коси. А Асен е с мощния си джип, който паркира леко неправилно, заемайки от мястото за инвалиди и със своя верен приятел - кучето Арис, което е неотлъчно до него, дори и по време на интервюта, понякога...

Сензация: Ето я новата жена на Асен Блатечки! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ до общия им дом) - Снимка 4

Явно двамата с дамата са си паснали толкова добре, че са взели важното решение да живеят заедно едва месеци след старта на връзката си.