Глория във връзка с неуспял кандидат-кмет на Пловдив!

Взривяван и на косъм от смъртта е бил мъжът до Глория. Примата на поп фолка разкри наскоро кой е тайнственият мачо, който топли сърцето и леглото й. Като доскоро пазеше ревностно лични си живот от папараците. [caption id="attachment_429060" align="alignright" width="244"]Глория Глория във връзка с Джермански[/caption]

Красивата Гло буквално сия е до топинветситора и бивш кандидат-кмет на Пловдив Йордан Джермански, който има съдба достойна за екшън герой.

За това разказаха за вестник „България Днес“ близки до влюбените, които в момента са в лъскавия курорт Свети Влас. Доскоро двамата бяха на обиколка в чужбина. Мъжът до Глория е един от големите бизнесмени на Пловдив. А през 2003 година едва оцелява на косъм, след като е взривен в собствената си фирма за производство на бои. Най-новата тръпка на Глория е ранен, след като магазинът му в приземния етаж в сградата на „Главболгарстрой“ избухва с тътен в 8.30 ч. сутринта през зимата на 2003 г. Тогава 31-годишният Джермански е с разкъсни рани и раздробени стави. А дълго след намесата на медиците животът му е в опасност. Оцелял на косъм бизнесменът и тогавашен най-млад кандидат за кмет на Пловдив вече има три деца и активно играе в политиката. След години се запознава с Глория, но пътищата им се разминават. Преди две години бизнесменът имаше кратък романс с топ моделът Ирен Онтева. Дори бяха на яхтено пътешествие на Миконос, но и с Онтева не се получило. Приятелството с Глория сближило разделения с Онтева бизнесмен и двамата преоткрили чувствата си. Двойката, която е заедно от няколко месеца, скоро чукна десетилетие от запознанството си. Гло не крие, че Джермански, който е по-голям от нея с две години, е истинската й любов, дори го запознала с дъщеря си.