Мика Стоичкова дълго време пазеше в тайна самоличността на новия си приятел, заради болезнения си опит в предишната връзка с Иво Аръков!

Мика Стоичкова заживя заедно с новия си приятел, в когото е влюбена от няколко месеца. Информацията бе съобщена лично от нея в новия й блог и по всичко личи, че работата е сериозна. Доскоро Мика Стоичкова упорито криеше самоличността на приятеля си като уточни само, че той не е американец, а чист българин. Повече обаче така и не пожела да каже.

Горчивият опит от връзката й с актьора Иво Аръков, която завърши с раздяла, накара щерката на Христо Стоичков да бъде далеч по-предпазлива оттам нататък. "Публичността на предишната ми връзка и това, че в нея се намесиха твърде много хора, твърде много мнения и коментари, доведе до края й. Няма да позволя това да се случи и сега", коментира неведнъж Мика Стоичкова.

[caption id="attachment_334257" align="alignright" width="213"]Мика Стоичкова Ето го новият любим на Мика Стоичкова. Момчето е от Шумен и учи в Маями[/caption]

Замисълът й обаче отново не издържа. Защото мистериозният й приятел е разкрит. Сами ще видите лицето му на снимката, която читателка от Маями предостави на списание "Блясък".

Оказа се, че любимият на Мика Стоичкова е родом от Шумен, но следва в Маями и живее там от няколко години. В социалната мрежа Фейсбук той фигурира под името Ai Ki, а както сами може да се уверите, е доста симпатично момче.

Както вече стана ясно, Мика Стоичкова запознала новия си избраник с родителското тяло като особено държала на мнението на известния си татко Христо Стоичков. За момента поне Камата явно одобрява връзката на щерка си, щом й е дал и благословията си да заживее на семейни начала с момчето.

Тепърва ще разберем колко ще продължи тази връзка. В чувствата на Мика Стоичкова определено сме сигурни, но остава да се разбере и дали родният Ромео действително е влюбен в жената Мика Стоичкова или в дъщерята на Христо Стоичков, както се е случвало много пъти досега.