Алисия и Боби Михайлов отпразнуваха заедно празника на Ники Михайлов!

Колкото и да не се понасят, явно отношенията между бившия национал Боби Михайлов и кандидат снахата му Алисия са на път да се затоплят. Двамата успяха да загърбят неразбирателството си и да си стиснат ръцете в името на щастието на любимия си човек - Ники Михайлов.

[caption id="attachment_318876" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов щастлив с Алисия и Валерко - като едно стабилно семейство са[/caption]

Ники Михайлов вчера отпразнува своя 26-ти рожден ден като близките му вдигнаха пищно тържество. Разбира се, на празника нямаше как да не присъстват любимите хора на Ники Михайлов в лицето на Алисия и сина й Валери младши, а Боби Михайлов се принуди да прикрие липсата си на симпатии към певицата, пише Хотарена.нет.

Припомняме, че Боби Михайлов и съпругата му Мария Петрова отдавна не крият резервираността си към Алисия и факта, че тя е изоставена и самотна майка. На пръв поглед Боби Михайлов нямал нищо лично против нея, но не искал синът му да се обвързва с жена с толкова проблеми, нито пък да гледа чужда дете, вместо свое.

[caption id="attachment_318877" align="aligncenter" width="300"]Шумният и весел празник за ЧРД на Ники Михайлов Шумният и весел празник за ЧРД на Ники Михайлов[/caption]

Мария Петрова твърдо заставала зад позицията му и не пропускала случая да "отваря очите" на Ники Михайлов и да го насочва към красиви, умни и най-вече свободни момичета.

Връзката между Ники Михайлов и Алисия обаче се оказа по-издръжлива от всичко, което говори, че двамата наистина се обичат и копнеят да бъдат заедно. Най-голямото доказателство за това е, че Ники Михайлов спонтанно и съвсем естествено прие малкия Валерко като свое дете и това личи от всичките му жестове към него.

[caption id="attachment_318878" align="aligncenter" width="295"]Честит рожден ден, Ники! Честит рожден ден, Ники![/caption]

Явно този път предимството е на страната на Алисия, а Боби Михайлов е започнал да приема решенията на сина си и да се съобразява с тях. На тържеството за рождения ден на Ники Михайлов татко му и Алисия седнаха на една маса като бяха видимо добре настроени един към друг.

Боби Михайлов на няколко пъти завърза приятелски разговор с Алисия, което веднага предизвика щастлива усмивка на лицето на Ники Михайлов. Може би това бе и най-прекрасният подарък за празника му.