Азис призна, че е запленен, влюбен, омагьосан или както искате го наречете. При това му се е случило от пръв поглед - нещо, което не е чувствал с години, да не кажем никога. Самият певец написа това в профила си като разказа, че случката на живота му е отпреди няколко дни.

Тогава бил в столичен хотел, за да пее на частно парти. И понеже било частно, приключило сравнително рано, а той останал във фоайето, за да си чака колата. Гледал си в телефона, когато изведнъж с душата си усетил, че трябва да вдигне очи и да погледне насреща си.

Сензация! Азис призна, че е влюбен: Спрях да дишам, не виждах нищо друго... (Ето кой го плени - СНИМКИ)

Там седял и го гледал най-уникалният и извънземно изглеждащ мъж на планетата. Пълна противоположност на смуглия Азис, този мъж е бял като снега, с още по-бяла коса, а иначе млад на години.

"Не вярвах къде се намирам и се питах дали не сънувам. Останах без думи, не дишах. Исках само да пипна косата му. Бях омагьосан", разказва Азис. После обаче момчето си тръгва и той мисли, че няма да го види повече. Но съдбата си знае работата и само ден по-късно ги среща отново в същия хотел.

Тогава вече Азис се запознава с въпросния, който се казва Крис и работи като оператор. Запознава ги служителка в хотела, с която и двамата са приятели. А Азис най-после сбъдва бляна си и докосва Крис. Как ще продължи историята, ще видим тепърва...