Бориса Тютюнджиева място не може да си намери от радост след неочаквания ход на Андрей Арнаудов!

Поредната сензационна новина обиколи медийното пространство за минути, след като стана ясно, че Андрей Арнаудов е предприел най-сетне решителната крачка в живота си. И то не с коя да е, а с половинката си - красавицата Бориса Тютюнджиева. Това разкриха близки приятели на опосума, вдигайки чаши за здравето и щастието на двамата.

[caption id="attachment_336243" align="alignright" width="300"]Андрей Арнаудов Андрей Арнаудов най-сетне се реши, предлага брак на Бориса Тютюнджиева[/caption]

Оказа се, че Андрей Арнаудов, който вече стана за смях пред приятеля си Иван Христов с паническия си ужас от обвързване и сватби, е предложил брак на любимата си Бориса Тютюнджиева. При това на едно от най-прекрасните места на света остров Мавриций, научи Kliuki.bg.

Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева заминаха за остров Мавриций преди броени дни, където продуцентът е наел специален тузарски апартамент за годеници в 5-звезден хотел. Мястото е не само разкошно и ултра скъпо, но е и достатъчно уединено, за да не пречи никой на влюбените.

"Правя го и това е. Бориса е жената, преди нея никога съм нямал подобно желание към никоя. Ако не се реша да й предложа брак сега, никога няма да го направя, пък не ми се остава стар ерген", сюрпризирал с тези думи Андрей Арнаудов най-близките си приятели.

[caption id="attachment_336244" align="aligncenter" width="225"]Бориса на седмото небе от вълнение след романтичното предложение на Андрей Бориса на седмото небе от вълнение след романтичното предложение на Андрей[/caption]

Първият, който го поздравил за смелостта и видял приказния пръстен с диамант за Бориса Тютюнджиева, бил Иван Христов. Той обаче не пропуснал да избъзика партньора си, че докато той се чуди и мае как да предложи на една жена, Ивин Христов вече чака бебе от своята.

[caption id="attachment_336245" align="aligncenter" width="300"]Разкошното място, на което са отседнали бъдещите младоженци Разкошното място, на което са отседнали бъдещите младоженци[/caption]

Не се знае дали самата Бориса Тютюнджиева подозира нещо за предложението, което ще й отправи Андрей Арнаудов по време на екзотичната им ваканция, но е сигурно, че няма как да откаже подобно предложение на подобно място и най-вече с подобен пръстен.

Следващото, което всички вече чакат, е датата, на която двамата ще насрочат сватбата си. А дано да пуснат и папараци, които да надникнат "зад роклята" на булката.