Андреа и Кубрат Пулев се вричат във вярност, боксьорът подари невероятен пръстен!

Феновете на Андреа и Кубрат Пулев умират от радост и вълнение след голямата новина, която лично Андреа съобщи на всички. А именно, че Кобрата й е подарил пръстен с невероятен диамант и двамата съвсем сариозно са решили да сключат брак.

"Да, сватба ще има. Ще се омъжа за Кубрат, защото той е мъжът на живота ми и човекът, който искам да бъде баща на децата ми. Обичам го много и нямам търпение да се оженим. Макар че винаги съм смятала, че бракът е последното по значимост събитие за двама влюбени. Важно е да се разбираш с човека до себе си, да му даваш всичко, да му бъдеш опора и приятел в ежедневието, това е от значение. Но не мога да си кривя душата и да излъжа, че не искам да бъда булка за Кубрат", разкри съвсем откровено и сензационно Андреа.

[caption id="attachment_333174" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа и Кубрат Пулев признаха, че сватба ще има. Пръстенът вече е налице[/caption]

Тя разказа и за годежния пръстен, който й подарил Кубрат Пулев и който бил най-любимото й бижу на света. Андреа обаче призна, че рядко го носи на ръката си, защото я е страх да не го изгуби или да повреди прекрасния диамант. Държала го заключен в едно от шкафчетата в дома си и го показвала единствено на най-близките си хора, научи Kliuki.bg.

Андреа потвърди също, че с Кубрат Пулев вече мислят за свое дете, но със сигурност първата им важна стъпка ще бъде сватбата. "Не искам да се омъжвам бременна или пък да се женя, защото съм бременна. С Кубрат ще се венчаем и много скоро ще съобщим всички подробности. Но с бебето сме решили да не избързваме още. И двамата имаме своите кариери и искаме да продължим да се развиваме, а едно дете означава отговорност. Няма да бъда майка, която зарязва детето си в името на работата, затова не искам да избързвам още", споделя Андреа.

Русокосата певица категорично отрече слуховете, че с Кобрата са правили опити за забременяване в ин витро клиника. Те действително бяха засечени там, но не заради Андреа, а заради нейна добра приятелка, която тя отишла да подкрепи.

В крайна сметка новината, че Андреа и Кубрат Пулев ще сключат брак е потвърдена. Остава само да проявим малко търпение и да изчакаме двамата да обяват дадата на голямото събитие.