Голямата новина тази седмица е за годежа на Анелия и Любомир Захаринов. Не, двамата не са се оженили, както гръмна бомбата вчера, но са се сгодили. Официално и пред очите на множество свидетели.

Самата Анелия потвърди и разказа всичко така, както се е случило. Изненадата идва по време на рождения й ден, който тя празнува в столичен клуб. Разбира се, заедно с нея там е и приятелят й, който по средата на вечерта внезапно я хваща за ръка и дърпа навън.

Сензационно! Вижте годежа на Анелия: Тя обляна в сълзи, Захаринов на колене! (СНИМКИ)

Анелия излиза с него, когато само след няколко крачки той пада на колене пред нея и изважда кутийката с пръстена. Виждайки това, още преди Любо да си отвори устата, Анелия се разревава от вълнение като малко дете и не може да спре сълзите си.

"Ревах бе, хора, ревах като луда. А той ми се усмихва и ме пита дали искам да му стана жена. Мислите ли, че не искам?! Не мога да ви обясня, да опиша какво чувствам все още, като сън е", сподели Анелия.

Тя не бърза с обявяването на сватбата и не казва кога ще бъде тя, защото иска да я карат бавно и по реда на нещата. Пръстенът й обаче е великолепен, с красив диамант, който приляга на ръката й като правен за нея.

Припомняме, че двамата със Захаринов са заедно от няколко години, а и живеят като семейство, така че вече са си опознали характерите и бракът надали ще е проблем.