Валери Божинов имал любовни отношения с млада хубавица

Уникално разкритие направи читателка на Kliuki.bg. Тя твърди, че от около 5 месеца Валери Божинов върти любов с 20-годишна студентка. Момичето било едва набор 94 и учило в УНСС. Не е ясно как точно известният футболист се запознал с девойката, но бил доста хлътнал по нея. Непрестанно й звънял по телефона и искал да се виждат. Дори понякога, прибирайки се в България, Валери първо се виждал със студентката, след което вече си идвал у дома при жената и детето.

[caption id="attachment_334505" align="alignright" width="300" class=" "]Валери Божинов мами Николета със студентка Валери Божинов мами Николета със студентка[/caption]

Николета Лозанова не била наясно какви ги върши съпругът й. Според нашата читателка, нещата между Божинов и с 8 години по-младата от него хубавица не били само на физическа основа. Футболистът й споделял лични тайни и двамата често разговаряли за живота. Даже Валери й разправял за проблемите в брака си и колкото много ревнувал жена си.

[caption id="attachment_334506" align="alignleft" width="300" class=" "]Николета Лозанова е лъгана от Валери Божинов Николета Лозанова е лъгана от Валери Божинов[/caption]

Интересно докъде могат да стигнат нещата. Считаше се, че поне в България Николета Лозанова може да държи мъжа си изкъсо, тъй като в Италия не е ясно какво точно прави с жените, но спекулациите са много. Оказва се обаче, че Валери Божинов си пада повече по българки. Досега всичките му сериозни връзки са били с жени от България. За това свидетелстват Алисия и Николета, а преди това имаше приятелка, която беше доста по-голяма от него и пак българка.

"Валери Божинов наистина ревнува Николета, но това не значи, че не прави също прегрешения. Николета да му извади разпечатка на телефонните разговори и да види колко пъти е звънял на моята приятелка. Тя ще ме убие, ако разбере, че я издавам, но ми писна да чета навсякъде колко бил страхотен бракът на Валери и Николета, защото очевидно не е такъв." - пише нашата читателка.