Уош МС е хлътнал здраво по най-скандалната личност във "ВИП Брадър" и най-после си го призна!

Рапърът Уош МС разкри това, което го е тормозело толкова време в Къшата дотук. Снощи той най-после е споделил на Албена Вулева, че е сериозно увлечен по нея и я намира за страхотна жена, научи Kliuki.bg. Това се е случило минути след живото излъчване на "ВИП Брадър", когато цяла България видя как в Изповедалнята Стефан нарича Вулева "истински герой".

[caption id="attachment_328761" align="alignright" width="300"]Уош МС призна на Албена Вулева, че има чувства към нея Уош МС призна на Албена Вулева, че има чувства към нея[/caption]

Албена веднага е потърсила Уош МС да му благодари лично. В момента, в който обаче двамата останали насаме, рапърът не се сдържал и разкрил защо е казал такива мили думи за нея. Скандалната репортерка останала шокирана от признанието на Стефан. Тя загубила всякакви думи и засега не му е отговорила нещо конкретно. Очаква се обаче да го отхвърли, тъй като извън Къщата има мъж, с когото е от много години.

Очевидно като всеки рапър, и Уош МС си пада по лошите момичета. Изненадващото тук е, че възрастовата разлика между него и Албена Вулева е сериозна за една любов. Стефан обаче не се вълнува от хорското мнение. Ако беше така, нямаше изобщо да хареса Албена, която е презирана от почти всички в Къшата.

Уош МС е непоправим романтик, което поставя под съмнение дали Вулева е точно за него. Веднъж той спори жестоко с Жени Калканджиева на тема любовни отношения и отказа да приеме нейната гледна точка, че след известно време битовизмите измествали романтичните чувства.

Стефан е бил нараняван от жени в миналото. Една от най-сериозните му любовни авантюри е била с известната актриса Луиза Григорова, но нещата не са приключили никак добре за рапъра. После е имал и други дами, последната от които е негова състудентка от университета, но и тя е разбила сърцето му. Дали и Албена Вулева ще постъпи така с клетия младеж?!