Момчето носи същото име и сензационно прилича на Георги Илиев!

Сензационна новина разтърси за пореден път медийния свят в България, след като се разбра, че ликвидираният шеф на ВИС-2 Георги Илиев най-вероятно има незаконен син, който е бил пазен в тайна до момента. Момчето също се казва Георги, а най-важното е, че поразително изглежда като Георги Илиев. Нещо повече - той буквално му е одрал кожата.

[caption id="attachment_312427" align="alignright" width="300"]Георги Илиев ли е таткото на първородния син на Кали?! Георги Илиев ли е таткото на първородния син на Кали?![/caption]

Още по-интересно е коя е родителката на момчето. Става дума за фолкаджийката Кали, която бе тясно свързана с Георги Илиев по времето, когато зачена и роди първородния си син. А на самото погребение на Главния свидетели разказват, че е била там заедно с бебето.

Самата Кали винаги упорито е отричала Георги Илиев да е бащата на детето й, но и до днес не обелва дума по въпроса кой тогава е истинският му родител. "С бащата на Жорко не сме в добри отношения от години и затова не искам да се споменава името му", винаги е отсичала Кали. Сега обаче, когато синът й порасна, трябва да недовиждаш, за да не съзреш невероятната му прилика с Георги Илиев.

[caption id="attachment_312428" align="aligncenter" width="300"]Сами си дайте сметка за приликата между двамата! Сами си дайте сметка за приликата между двамата![/caption]

Ако малкият не е дете на Георги Илиев, то това означава само едно - че Главният се е преродил в него, толкова поразителна е приликата им, коментират из столичните светски среди. А други предполагат, че Кали винаги се е страхувала от гнева на вдовицата на Главния - Мая Илиева и затова прави всичко възможно да не поставя сина си пред разярения й поглед.

Обществена тайна е обаче, че Кали и Георги Илиев имаха любовна връзка, а Главния доста пъти й е помагал с финансови средства. А и самата Кали си противоречи - веднъж казва, че е кръстила детето си на Георги Илиев от благодарност за приятелството му, а в следващия път заявява, че Главния няма нищо общо, а името на детето идва от Свети Георги, пише вестник "Всеки ден".

Ела, че разбери кое е вярното, многозначително смигват зевзеци, убедени, че Георги Илиев има още един наследник.