Биляна Гавазова май крие втора бременност?!Биляна Гавазова е зарязала диетите и

доста си угажда, видяха фотографите на „Ретро“. Преди дни тв водещата, която в момента ежедневно е на екран заради дългосрочната отпуска на колегата си Антон Хекимян, нямаше търпение да свърши работа, за да отскочи до любимия си хипермаркет. [caption id="attachment_431073" align="alignright" width="300"]Биляна Гавазова Чака ли второ бебе Биляна Гавазова?![/caption] Прегладнялата журналистка нападна торбичката с ядки още докато обикаляше щандовете в магазина и преди да стигне до касата.

Разглеждайки най-различни артикули – от храна, през пособия за дома, та чак до алкохол, Гавазова замезваше, хрупайки бадеми в движение.

Вълчият глад, който я гонел напоследък, е характерен за бременните жени. Но фигурата на Биляна засега е все така стройна. Журналистката обаче често споделяла пред свои близки в нюзрума, че с мъжа й много искат да имат още едно дете. Дали този план е в ход, засега остава тайна. Облечена в атрактивна къса рокля с актуалния за сезона змийски принт и сандали на висок ток, Гавазова привлече погледите на останалите клиенти в хипермаркета. За да напълни кошницата си инкогнито, тв водещата не свали слънчевите си очила дори вътре. И през цялото време бе със слушалки в ушите, от които вероятно звучаха любимите й песни. След като купи достатъчно хранителни продукти, както и бутилка класно вино, Гавазова се насочи към паркинга на магазина. Тя обаче не отпраши веднага със симпатичната си дамска тойота, а постоя в нея на отворена врата заради адската жега. Целта на престоя й беше да си похапне сладко сладолед на клечка. Вече разхладена, тв звездата не продължи с обиколката, а потегли директно към къщи, за да си почива и да се готви за следващия ефир. За цялото лято Гавазова успяла да почива само в рамките на една седмица, за разлика от колегата си Антон Хекимян, който първо уважи родното Черноморие, а в момента обикаля средиземноморските курорти. Преди да излезе във ваканция, водещият на „Тази сутрин“ анонсира, че ще отсъства цели 3 седмици, а вместо с него зрителите ще се будят с Биляна. След като се върне обаче, най-вероятно Тони ще върне жеста на колежката си, която също имала планове за още една почивка с мъжа си и сина си. Сензационно разкритие за водещата на bTV Биляна Гавазова! (виж тук) - Снимка 2 Сензационно разкритие за водещата на bTV Биляна Гавазова! (виж тук) - Снимка 3