Пламен Медаров профука луди пари за ваканция на остров Скиатос!

Слуховете, че марионетката на зрителите от миналия Вип Брадър - Пламен Медаров, се е разделил с жена си Фани, се оказаха пълна заблуда. Двамата не само, че са още заедно, но изглеждат страшно единни и щастливи, а в момента се наслаждават и на тузарската си почивка в гръцкия остров Скиатос.

[caption id="attachment_324333" align="alignright" width="279"]Пламен Медаров Пламен Медаров и Фани разпускат на остров Скиатос[/caption]

Пламен Медаров и Фани са на остров Скиатос заедно с малкия си син, а ваканцията им е наистина луксозна, пише Хотарена.нет. Тримата са отседнали в скъп хотел, а през деня Пламен Медаров е наел яхта, за която много хора биха му завидели с най-черната завист.

Говори се, че дразнителят на съквартирантите е профукал за тази почивка по-голямата част от хонорара си от Вип Брадър, който бил кътал цяла година. Една част от парите, които далеч не бяха толкова големи, колкото на останалите съквартиранти, той вложил в бизнеса си, другите обаче заделил.

Припомняме, че Пламен Медаров и жена му Фани имаха сериозни проблеми заради залитането на Пламен Медаров по певицата Йоана Захариева, а след това и по колежката й Ирина Флорин.

[caption id="attachment_324334" align="aligncenter" width="300"]Жената на Пламен Медаров заедно с малкия им син Жената на Пламен Медаров заедно с малкия им син[/caption]

Йоана Захариева бе луднала по чаровния симпатяга и дори си призна това публично още докато двамата бяха в Къщата. Известно време Пламен Медаров също се заиграваше с нея, но после я натири, привлечен от по-възрастната Ирина Флорин.

[caption id="attachment_324335" align="aligncenter" width="300"]Медаров нае тази уникална яхта за семейството си Медаров нае тази уникална яхта за семейството си[/caption]

По онова време Пламен Медаров го раздаваше тежкар и тръбеше наляво и надясно, че се е разделил със съпругата си Фани, с която имали несходства в характерите. Днес обаче явно е осъзнал, че Фани е единствената жена, която истински дължи на него и ето, че се кротна.

[caption id="attachment_324336" align="aligncenter" width="222"]Щастливи заедно Щастливи заедно[/caption] [caption id="attachment_324337" align="aligncenter" width="300"]Пламен Медаров и Фани никога не са се разделяли сериозно Пламен Медаров и Фани никога не са се разделяли сериозно[/caption]

Затова сега той реши да й се отблагодари и да й засвидетелства признателността си с тази романтична и скъпа почивка на гръцкия остров. А коя знае, може пък скоро след това Пламен Медаров да стане и татко за втори път?!