Антон Хекимян изпадна в психически срив след скандалните разкрития за връзката му!

Журналистът от Би Ти Ви Антон Хекимян се намира в тежък психически срив след скандалните разкрития, извадили на бял свят връзката му с бившия съквартирант във Вип Брадър - танцьорът Атанас Месечков.

Аферата на двамата мъже датира от миналото лято, когато те прекарвали буквално цялото си време заедно. За Антон Хекимян обаче това ставало строго секретно, а семейството му дори не подозирало. Днес фамилията на журналиста е изпаднала в шок от вестта за наклонностите на чедото си, което се слави като един от най-добрите професионалисти в медията.

[caption id="attachment_332771" align="alignright" width="300"]Антон Хекимян Антон Хекимян не успя да опази тайната си вечно[/caption]

Истината е, че Антон Хекимян и Атанас Месечков са делили един покрив месеци наред като журналистът винаги е успявал да запази в тайна връзката им. Виновник за разпада й е танцьорът Наско Месечков, който въпреки чувствата си към журналиста, системно му изневерявал с други представители на собствения си пол.

"Антон Хекимян много обичаше Атанас Месечков, но винаги го е било страх да си признае за наклонностите си. Затова и двамата никога не излизаха заедно, дори не ходеха на вечери в ресторанти, а си поръчваха храна за вкъщи. Цялата тази тайнственост дотегна на Наско Месечков, който започна да излиза без Антон и съответно си намери поводи за мимолетни флиртове и аватнюри", разкриват близки до Антон Хекимян, научи Kliuki.bg.

Към днешна дата танцьорът продължавал да страда по изгубената си любов, тъй като Антон Хекимян приключил окончателно отношенията си с него след като разбрал за похожденията му.

[caption id="attachment_332772" align="aligncenter" width="300"]Антон Хекимян и Атанас Месечков били лудо влюбени и живеели заедно Антон Хекимян и Атанас Месечков били лудо влюбени и живеели заедно[/caption]

Припомняме, че журналистът бе на път да се ожени за приятелката си Василена, а новината за сватбата им обиколи медиите преди месеци. Изненадващо обаче сватбата бе разтурена, а причината е, че бъдещата булка заедно със семейството на Антон Хекимян научи за връзката му с Месечков, пише вестник "Всеки ден".

По всичко личи обаче, че най-важното в момента за журналиста е да стабилизира отношенията си с фамилията, както и да изчисти името си пред обществото. Заради което шансовете да възроди любовта си с Наско Месечков, са почти невъзможни.