Това, че Глория е във връзка с много по-младия от нея Добромир Добрев, е факт от месеци насам. Добри е и първият мъж, когото чалга примата си позволява да покаже публично, при това с доста снимки - за разлика от предишните си мъже, които криеше като ятак партизанин.

Очевидно е защо го прави - за да навири в очите на обществото с какъв красив, млад и мускулест мачо е и как, едва ли не, тя струва повече от младите момичета. Друг е въпросът защо наистина този младок е с нея, но не това е темата днес.

Селска простотия! Глория в ефир за гаджето си: 5 години ме ухажваше, за да му позволя да се докосне до мен! (за коя се взе - СНИМКИ)

Това, което шокира стотици потребители в нета е последното интервю на Глория, в което тя брутално унизява Добри, като се прави на кралица, която е подала ръка с благоволение на бедния и мръсен ратай... Няма лъжа, нито преувеличение, а думите й са повече от доказателство.

"Ох, аз имам хиляди ухажори, обичана и търсена жена съм. Ето на, настоящият ми партньор ме ухажваше цели пет години, докато му дам шанс и му позволя изобщо да се докосне до мен. Дано да оцени този шанс, който му е даден, но ще видим занапред", изцепи се Глория с тон и изражение, все едно действително е кралица Елизабет (светла й памет).

Де факто дори самата кралица никога не се е държала толкова надменно, което само още веднъж доказва колко е умственият и духовен багаж на баба Гло. "Тъпа селяндурка с комплекси и претенции, които са без всякакво покритие", попиляха я потребители в нета.