Певицата Селин Дион е в процес на популризиране на най-вовия си музикален проект, които от вчера би трябвало да е на пазара, кментират медии. Селин представя новия си албум с името - Courage с редица големи концерти на световните сцени.

Наскоро камерите я намериха по улиците на Ню Йорк, където като част от световното турне е избрала да изнесе концерт също, се пише и в изданието Вести. В последните години певицата има доста ексцентрична, на моменти, визия и често медии и критици са провокирани от избора й за дрехи. [caption id="attachment_435325" align="alignright" width="228"]Селин Дион представя нов албум, прави голямо турне Селин Дион очарователна и отново готова за сцената[/caption] Селин Дион представя нов албум, прави голямо турне - Снимка 2

Селин Дион представя нов албум, прави голямо турне - Снимка 3 Селин Дион представя нов албум, прави голямо турне - Снимка 4  Наскоро по време на турнето си до момента, певицата представи различни, отново много интересни свои модни решения.

След смъртта на половинката й, които беше дота по-възрастен от нея, певицата преживя тежкикризи. Беше свалила много от теглото си, това предизвика коментари по медиите. Иглежда Селин излиза от кризата и започва да се връща към огромната си любов - пеенето. Музиката е това, което я прави жива и щастлива, както често е споделяла самата Селин Дион в различни свои интервюта. Тя е сред едни от най-успешните и харесвани изпълнители, с уникален глас и присъствие в последните десетилетия. И ние очакваме голямото й завръщане с трепет като почитатели на качествената музика.