Вчера тя напусна "Ергенът" и то за щастие на болшинството зрители, които я обявиха за една от най-злобните твари в трите сезона изобщо. Надя Георгиева и Йоана са коментирани като двете сестри на Пепеляшка и публиката все повече се настройваше срещу тях.

Е, Надето излезе и остана Йоана, чиито циркове ще гледаме до финала на шоуто, очевидно подкрепяни от другата "прелест" - Надежда Вишева, също толкова прикрито и лицемерно същество.

Темата обаче сега е Надя и сексуалният й карък. Да, да, така се оказва, защото в снощния епизод тя сама разказа как е имала 6-годишна връзка с умен, добър и просто страхотен мъж, но помежду им нямало химия. Ама никаква. Всъщност той към нея имал, но тя към него не - особено в леглото, където се мъчела постоянно, но не усещала нищо.

Кофти тъпка, защото в имението в Гърция пък тя беше тази, която тръпнеше по Алек Младенов, а той не чувстваше нищо, ама нищичко към нея. Този мъж не я целуна нито веднъж и се наложи дни преди последните епизоди да го нападне сама. А след това всеки път, в който устните им се допираха, винаги беше по нейна инициатива, а той сякаш го правеше с кански усилия.

"Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com