Секси плеймейтка сви гаджето на президентската щерка Дарина Радева

Дългокраката красавица Лиана Николова оплете състезателя по мотокрос Йоан Георгиев.

Студентката от НАТФИЗ Дарина Радева и моториста се залюбиха миналата година. Връзката им стана публична, след като папараци ги хванаха няколко пъти заедно.Йоан бе засичан да чака президентската щерка пред НАТФИЗ и оттогава стана ясно, че двамата са двойка.

Секси плеймейтка открадна гаджето на президентската щерка (Горещи снимки)

Заради което, от няколко месеца, щерката на президента Румен Радев е прелъстена и изоставена. В прегръдките му вече е едно от зайчетата на „Плейбой“ чаровната Лиана. Красавицата е бивша волейболистка и през 2019 година участваше в конкурса „Мис Плейбой“. Мацката обра овациите с провокативния си външен вид.

Секси плеймейтка открадна гаджето на президентската щерка (Горещи снимки) - Снимка 2

Брюнетката работи като стюардеса в елитна авиокомпания и обикаля света. Лиана следва журналистика. При един от полетите омая бившата фуболна звезда на „Барселона“ Самуел Ето'О. Палавата плеймейтка остана само по прашки и на най-големия стадион в Европа "Камп Ноу".

Секси плеймейтка открадна гаджето на президентската щерка (Горещи снимки) - Снимка 3

Секси мацката е излизала с доста богати гаджета, но сега се е кротнала при шампиона по мотокрос. Двамата са засичани на почивка в Банско и в няколко заведения в столицата. Влюбените не спират да качват доста интимни снимки и сторита в Инстаграм.

Предателството на Йоан доста наранило Дарина и тя не го иска на нейни представления. След раздялата президентската щерка не е забелязвана с друг мъж, а и оттогава пази ревниво личния си живот.

Източник: България днес