Симона Загорова се хвали с нова авторска песен, на която е написала  и музиката и текста. Във видеото щерката на фолк певицата напомня на Глория от по-младите й години, забелязаха феновете. Които са във възторг от таланта на младото момиче и я заляха с хвалебствени коментари. За които Симона изказа благодарност на публиката и се показа на снимки от клипа си в собствения си профил в Инстаграма  си.

Но и сред всичките комплименти се откроява един коментар , който може да се нарече  обиден. Нейна последователка я определя като доста едричка. На която феновете на Загорова веднага скочиха и я направиха на 2 стотинки, че няма право да обижда така тяхната любимка.

Има още един коментар, който  може да помрачи щастието на Симона. Нейна почитателка пише: „Симона е изключително красива и талантлива млада дама, но хората, които й правят клиповете я връщат с 20 години назад във времето. Мерцедеси …, рокли с пера, перуки и плесници за завършек! Определено това младо момиче с красив глас заслужава по-модерни клипове и по-съвременни стилисти!” е професионалното мнението на неин фен.