Певицата пусна горещ кадър от дивана вкъщи. На него е видимо доволна, полугола и с чаша вино в ръка. Синът й Баян не е с нея, но сме сигурни, че го е оставила за малко.

„Наздраве“ – написа единствено Камелия, а закачливия кадър няма как да не предизвика лавина от реакции в социалните мрежи.

Наскоро Камелия публикува сина си Баян и за отрицателно време събра стотици лайкове в мрежата. Тя не може да се нарадва на щастието си, за което мечта години наред.

Припомняме, че навръх Великден изпълнителката пусна бомбата, че е станала майка. Така и не разкри никакви подробности как точно се е случило това. Месеци по-късно бебето вече е официално представено в социалните мрежи, а щастливата му майка явно няма нищо против да продължи да изкушава със сексапила си.

Камелия се сдоби с бебе на 52-годишна възраст. Най-вероятно е една от хилядите жени, успели да сбъднат съкровеното си желание чрез сурогатна майка в Украйна. Най-често се ползват услугите на агенция, като цената може да е от порядъка на 30-40 000 евро, което минава даже за евтино в сравнение, например, със САЩ, където услугата може да достигне и 120 000 долара.

Любимката на народа и преди е намеквала, че изключва варианта да осинови дете.

Източник: blitz.bg