Нова екранна война започват довечера Би Ти Ви и Нова ТВ

По Би Ти Ви и Нова ТВ стартират две нови реалите шоута. В жива битка за рейтинг и повече зрители влизат „Като две капки вода” и „Мастър шеф”. „Като две капки вода” по Нова телевизия ще подклажда зрителския интерес с превъплъщението в известни изпълнители от нашата и световната музикална сцена.

Участници в едно от най-харесваното предаване ще бъдат Азис, победителката на предишния сезон на Х фактор Жана Бергендорф, скандалния рапър Криско, Ненчо Балабанов, асистентката на Гала- Джуджи, Нона Йотова, Милена Маркова и Филип Аврамов, пише Пик.

Според добре осведомени източници костинбродския славей ще се преобразява в различни роли срещу хонорар от петдесет бона. Репертоарът му ще варира от Том Джоунс и Джеси Джей, до Паша Христова и „колегата” му в шоуто, рапъра Криско.

[caption id="attachment_336490" align="aligncenter" width="300"]Би Ти Ви и Нова ТВ ще мерят сили довечера Би Ти Ви и Нова ТВ ще мерят сили довечера[/caption]

Преди две години поп фолк певеца си прецака френския маникюр, като теглеше в калта римска талига в „Къртицата”. Сега пък чалга звездата си обръсна брадата тип катинарче, за да се изгради нов имидж.

Победителят в „Като две капки вода” ще грабне ключовете на чисто нов, тузарски автомобил. В журито до продуцента Маги Халваджиян, сяда чаровната Хилда Казасян и музиканта с пиперливия език Фънки. Публиката ще забавлява любимите им водещи Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.

[caption id="attachment_336491" align="aligncenter" width="300"]Азис се обръсна за новия си имидж Азис се обръсна за новия си имидж[/caption]

Не по-малко мистерии ни очакват и в кулинарното шоу по Би Ти Ви. „Мастър шеф” ще търси виртуоза на кухнята. След кастинг от над хиляда мераклии за гладиатори в кухнята са оставени за директна битка осемдесет. Те ще мерят сили с шестнадесет готвачи аматьори. Призьорът ще прибере сто бона хонорар.

„Мастър шеф” ще се оценява от изключително колоритно, но професионално жури, вещо в тайнството на готварския занаят. Би Ти Ви или Нова ТВ ще победят в битката на сезона. Това ще стане ясно след края на интересните шоу предавания, които стартират довечера и обещават да са много зрелищни и провокативни.