Седмици, че дори и дни, остават до раждането на Николета Лозанова. Най-известната плеймейтка ще дари с първа рожба вратаря Ники Михайлов, който е ученическата й любов. Знаем, че НиЛо има вече пораснало момиченце - Никол от бившия си съпруг - Валери Божинов, но Николай Михайлов все още е бездетен.

Синът на Боби Михайлов се грижеше години наред за чужди деца като за свои. Първо го играеше татко за сина на Алисия, а сега и за щерката на Николета. Време му беше да има свое дете, макар че искрено обича и другите две - особено Никол, с която живее.

Е, чаканият миг наближава и е ясно, че Николета ще ражда идния месец. Дали бебето ще е водолейче, или рибка, ще видим, но бомбата днес е, че Михайлов успя да разплаче бременната си половинка тъкмо преди раждането.

Бързаме да уточним, че двамата не са се скарали, а сълзите са от радост, защото Николай се опъна на собствения си треньорски щаб и се върна при Лозанова от Турция, където е на важен лагер. Той обаче успял да покаже на шефовете си, че е категоричен и че иска да бъде до бременната си жена, така че онези клекнали и му дали цели 4 дни отпуска.

"Николета се разрева като малко дете, много се трогна. Тя е и особено чувствителна в момента, а всички се молим раждането да протече спокойно и успешно, и без проблеми за нея като миналия път", коментират близки до тях източници.

Източник: Crimesbg.com