Финалът на "Ергенът" е още далеч, а тя все още е в имението и би трябвало да спазва правилата по договора, задължаващи я да си държи устата затворена. Въпреки това устата Кристина Евтимова от Варна проговори и избухна с дълъг пост в социалните мрежи. Който се опитва да пробута като "съвет към бъдещите участнички"... Дали ще мине номерът, това е друг въпрос.

Кристина Горджъса, както всички я наричат леко подигравателно, сподели, че в имението в Гърция условията за живот са били такива, че за два месеца тя буквално се "отъркаляла". Крисито качила цели 9 килограма и заяви, че това не е само при нея - всички масово се ошишкали.

"Беше страшен стрес. Спала съм по максимум 4 часа на денонощие, постоянно съм се ядосвала с нещо и това беше резултатът. Толкова бяхме гроги от постоянните снимки и скандали, че ядяхме готовата храна, която ни даваха, а тя си беше супер вредна. От нерви започнах да ям сладко доса по-често, отколкото съм го правила през целия си живот, а на коктейлите пиех вино - аз иначе алкохол не близвам", разказва Криси.

Тя се похвали обаче, че успяла да си върне теглото щом излязла от формата, но съветва бъдещите моми да си приготвят храната сами в къщата и да наблягат на суровите и полезни храни, а не на готовите. Както и да не ядат вечер късно, само защото са изнервени.

Източник: Crimesbg.com