Анелия призна, че Андреа я кара да се чувства истинска и да бъде себе си!

За сериозните отношения между двете колежки в "Пайнер" Анелия и Андреа Kliuki.bg пръв писа преди време. Това не е просто приятелство, а нещо много по-голямо. Самата Анелия го призна пред Гала тази сутрин. Изпълнителката на "Ти си слънцето в мен" е луда по половинката на Кобрата. И ако някой е считал, че това е само приятелство, жестоко се лъже. Очевидци са виждали многократно двете да се държат за ръце и дори да се целуват на обществени места. Да, те винаги са се водили като нормални дами, без подобни увлечения към жени, но в случая става въпрос за истински чувста, които най-вероятно са изградили една истинска любов.

[caption id="attachment_328235" align="alignright" width="300"]Анелия отмъква Андреа от Кобрата Анелия отмъква Андреа от Кобрата[/caption]

"Андреа е мъжко момиче. Винаги мога да бъда себе си с нея. Тя е способна да ти вдигне духа. Мразя подмолни хора. Нещото, което най-много ме впечатли у Андреа, е нейната искреност.  Обожавам честните личности." - сподели Анелия в "На кафе".

Двете често се събирали или в дома на едната, или на другата. Дори наскоро прекарали доста романтична вечер с гледане на филм на ужасите и ядене на пуканки. Със сигурност нещата между двете красавици на попфолка са много по-сериозни от приятелство. Разбира се, няма нищо лошо в нещо подобно, защото когато откриеш истинския човек, трябва да бъдеш с него.

За Анелия още преди години, малко след развода й с Коко Динев, се говореше, че излиза с жена. Покойният Боби Цанков го бе споделил пред източници на Kliuki.bg. След това обаче Ани се прехвърли отново на "правилния бряг". Андреа пък всички я помним какви ги вършеше с Николета Лозанова в един свой видеоклип.

Отношенията между Андреа и Кобрата от доста време не вървят и мнозина считат, че е въпрос на време за официалния край. Дали пък това време вече не дойде с появата на Анелия в живота им?!