На снощната териториална битка Иван Рълев се опита да погази правилата. Но Димо Алексиев засече, че хитрува и не му призна резултата.

Сбараха Иван Рълев да хитрува на Арената (Капитанът се опита да вкара топчето с измама)

Двете племена трябваше да премерят сили като вкарат 4 топчета на определените за тях места, пренасяйки ги с лъжици през лабиринт.По време на един от опитите топчето на гладиаторите за малко щеше да падне на земята. Но капитанът го застопори и го вкара в дупката.

Сбараха Иван Рълев да хитрува на Арената (Капитанът се опита да вкара топчето с измама) - Снимка 2

Но водещият Димо не призна опита му за редовен и му обясни, че такова движение не е позволено:”Да не мислиш, че и други не са се сещали да правят такива опити, но това е извън правилата на играта.”, скастри го той.

Сбараха Иван Рълев да хитрува на Арената (Капитанът се опита да вкара топчето с измама) - Снимка 3

Най-накрая Гладиаторите все пак спечелиха битката и се завръщат в Резиденцията. Където  ще се отдадат на охолство с пълните с храна хладилници. Старейшините обаче бяха прекалено бавни на Арената този път.

Сбараха Иван Рълев да хитрува на Арената (Капитанът се опита да вкара топчето с измама) - Снимка 4

Но благодарение на Момчил няма да гладуват на Дивата река. А ще отидат на Стопанството. Където поне ще спят на легла със завивки и ще има и някаква храна. Това се случи,след като Момчи направи правилен залог на кастинг битката и избра за победител миналогодишния шампион в „Игри на волята” Алекса Ерски.

Източник: Бг днес