Борис Солтарийски от „Ку-ку бенд” изживява тежки дни. Животът на певеца рухна, след като съпругата му Аделина взе дъщеря им и замина за САЩ.

Борис е сам в България от известно време. Той много страдал за проваления си брак, но най-вече страдал, че не може да вижда щерка си. Това го съсипвало и намирал утеха в бутилката.

Певецът на Слави все по-често бил забелязван по нощните клубове да се налива с уиски или водка. Изглеждал така, сякаш няма желание за друго.

Причината за раздялата му с Ади не е ясна. Двойката отдавна имаше проблеми, но досега винаги успяваше да изглади нещата. Този път обаче е окончателно.

От години се говори, че танцьорката е доста шавлива и е слагала рога на Борко неведнъж. Това е в основата на размириците помежду им.

Не е изключено да се е стигнало до раздяла и заради това, че Аделина иска да емигрира в САЩ, а на Борис му е уютно да работи на редовна и сигурна заплата при Слави, прави го от 19 години, вместо да преследва дивото зад граница.

Певецът обаче не можел да превъзмогне най-вече раздялата с дъщеря си. На 26 февруари отпразнувал 41-вия си рожден ден без нея за първи път, което го сринало и го накарало да плаче като бебе навръх празника си.

Източник: Crimesbg.com