Как да изглежда някой успешен мъж - външният вид не е всичко, но определено помага за добро първо впечатление.

Въпреки че аксесоарите са много по-важни за жените, мъжът също може да направи добро впечатление със стил и вкус чрез няколко добре подбрани аксесоари.

Много от мъжете не носят други аксесоари освен часовници, затова е важно какъв ще бъде часовникът. Ако мъжът често сменя стила си, носи както спортни, така и официални дрехи, тогава трябва да избере такъв часовник, който да е по-класически и да отива на различни дрехи.

Следващото нещо, което един господин трябва внимателно да избира, за да изглежда като успешен мъж, е портфейлът си. Освен финансите си, там той ще слага често визитките и други документи, затова е по-добре да се избере нещо не много голямо като размер, но с достатъчно обем, за да има място и да внимава в избора на цвят и материя. Би било странно, ако мъж, който иска да го приемат насериозно, извади портфейл с ярък цвят или твърде шарен.

[caption id="attachment_328898" align="alignright" width="206"]Съвети за успешен мъж Съвети за успешен мъж[/caption]

Не на последно място през летния сезон мъжът може да изпъкне с избора на добре подбрани слънчеви очила.

Освен това има няколко неща, които всеки успешен мъж трябва да избягва по отношение на облеклото, които никога не правят добро впечатление на една жена, а дори и не само на дамите, просто не са стилни. Една от честите грешки на мъжете е, че не умеят да съчетават облеклото с чорапите си, най-вече като цвят. Друго, което не отива на мъж, е да носи дрехи, най-вече тениски с много фигури, рисунки или апликации, които са по-подходящи за младежи, но не са особено мъжествени за момчета над 15 години. Други грешки, които трябва да избягват повечето мъже, са: да обличат широк костюм - това консервативно облекло изглежда добре само когато е в точния размер; прилепналите тениски или висналите дънки също не са за предпочитане и не правят добро впечатление нито когато си търсите работа, нито пък ако искате да се харесате на някоя дама. Следват сандалите за комбиниране на чорапи. Въпреки че това е често явление по света, не изглежда много красиво. И не на последно място, високо загащените мъже, които винаги си слагат тениската в панталона и отгоре колан, пишат и от "Life.bg".

Факт е, че най-важното нещо за доброто впечатление са обноските и поведението, но малко помощ чрез по-приятен външен вид може да направи от всекиго успешен мъж, поне на визия.