Тя е най-възрастната в имението на "Ергенът". Мнозина я определяха като най-надутата, а сега с пълно основание могат да твърдят и че е най-простата. Да, не звучи добре, но е факт. Магдалена Томова показа толкова огромни празнини в общата си култура и такава чудовищна липса на знания от трети клас, че дори водещият Наум Шопов се изцъкли.

Добре, че Алек Младенов не присъстваше на играта, защото вероятно доста щеше да се позамисли относно любимката си. Маги Томова е на 37 години и глупостите, които наговори по крайно елементарни въпроси, са отчайващи.

Така например, блондито обяви на всеослушание, че България е президентска държава, защото господин президентът имал най-голяма власт. После с гордост заяви, че Христо Ботев е написал гениалното стихотворение "Опълченците на Шипка" и "заповяда" на река Марица оттук нататък да тече само на територията на родината ни.

Магито не се сети и за големия Стефан Данаилов от култовия "Дами канят", и направи още толкова много абсурдни грешки, че вече им губим бройката. Разбира се, другите моми също имаха множество пропуски, но Томова е показвала най-голямо превъзходство...

В крайна сметка тя заключи, че било по-важно да си добър човек, а и Алек едва ли си търсел "професорка". Ти да видиш...

Източник: Crimesbg.com