Да, на телевизионния екран всички изглеждат съвършени, Николета Лозанова също!

Не е никак трудно да изглеждаш съвършен. Но само, когато си на телевизионния екран или върху кориците на някое списание, "измъчено" от фотошоп. Това го знае светът и световните звезди като цяло. Нашенските обаче продължават да се изживяват като галактически красавици. И безспорно "най-съвършената" от тях е Николета Лозанова.

Съпругата на Валери Божинов не спира да бие по самочувствието на всички знайни и незнайни родни красавици, само за да изтъкне своето превъзходство върху тях. Пита се обаче каква е причината?! А всеки добър, пък и недотам добър психолог ще отговори веднага: "Комплекси!". Комплекси, които всеки човек носи със себе си, включително и Николета Лозанова.

[caption id="attachment_311044" align="alignright" width="300"]Вечният комплекс на Николета се нарича просто Андреа Вечният комплекс на Николета се нарича просто Андреа[/caption]

Трудно беше да се открие какво точно мъчи "красавица" като нея, но ето че нищо скрито не остава. Или поне не задълго.... Най-сетне стана ясно кой е отколешният комплекс на плеймейтката и, че той си има име - Андреа. Тъкмо Андреа "вилнее" в безсънните нощи на Николета Лозанова, при това от години.

Стара приятелка на Андреа и Николета Лозанова, по времето, когато двете бяха неразделни, разкри скандалната истина, че НиЛо винаги е завиждала на певицата - защото тя първа се сдобила със слава, а пловдивчанката не. Тъкмо затова Николета Лозанова се присламчила към Андреа и направила пътека, за да се снима в клиповете й, та да се прочуе.

Веднага щом го постигнала обаче, станала представител на най-древната професия, разказва потресаващата история общата им приятелка пред столична медия. "Тогава Андреа я заряза. Не й харесваше човека, в който се превръща Николета и не искаше да общува повече с нея. Андреа винаги е била сериозен и работещ човек, а Николета провинциална комплексарка с претенции на царица. Е да, стана известна. Никога обаче няма да прости на Андреа, че я бие по класа. И този й комплекс остава завинаги", разказва момичето, виждало с очите си доста скрити страни от характера на госпожа Николета Лозанова - Божинова.