Андреа започва да буди все повече съжаление. За нея отдавна се говори, че е психично болна, но се оказва, че има и друг здравословен проблем.

Както е известно, певицата има проблеми с килограмите. Ту напълнява и ту отслабва. В резултат здравето й се влошило, захарта й трайно скочила и тя предприела медицински мерки.

От известно време фолк дивата приема „Оземпик“. Това е лекарство за диабетици, което Андреа приемала чрез инжекция в стомаха, все едно наистина е болна от диабет.

Лекарите я принудили да взима лекарството, защото установили състоянието й като преддиабетно.

Това състояние вреди и на психиката, твърдят някои специалисти. Чрез него може да се опишат и скандалните неща, които бившата на Кубрат Пулев прави.

Наскоро тя засне новото си видео. Словенецът Тибор Голоб го засне, а в него Андреа е чисто гола. Лежи на легло и се държи за гърдите. Изглежда много разгонена, поради което си навлече един куп критики.

Андреа сама си финансира видеото, чийто бюджет е цели 50 000 лв. Тя твърди, че ги е спестила от участия, но това не оправдава, че се показва като някоя уличница, която само чака някой да я „закове“.

Андреа е само на 36 г., а вече има немалко проблеми със здравето. Няма и дете, което да й е утеха в тежките изпитания. Сменя мъжете в леглото си, но така и не намира някого, в когото да се влюби.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com