Румен Луканов разби семейството си, без дори да се замисли какво причинява на Ина и синовете си!

Скандалът с водещия на "Сделка или не" Румен Луканов, който разби семейството си заради безкрайните си авантюри зад гърба на съпругата си Ина, стана една от най-разискваните теми из светския елит на столицата. Болшинството мнения, разбира се, са в полза на измамената жена и децата й, но упреците явно не са в състояние да трогнат водещия.

Припомняме, че Ина Луканова бе тази, която с очите си видя благоверния си в компанията на 15 години по-младата от него любовница, с която Румен Луканов поддържа връзка вече близо една година. След чутовния скандал, разтърсил семейството и гнева на синовете му обаче, водещият отново не се трогнал. Той продължавал упорито да отрича всичко пред Ина, което я довършило окончателно.

[caption id="attachment_337784" align="alignright" width="300"]Румен Луканов След толкова години брак, съпругата на Румен Луканов има чувството, че живее в кошмар, от който не може да се събуди[/caption]

"Как е възможно да е толкова нагъл?! Едно извинявай не каза, не понечи да си признае дори. Това мъжете са същества, които не мога да разбера. На калъп го хващаш и пак отрича. Не му ли трепна нещо за мен и за децата?! Не вярвам на очите си. Ако някой ми беше казал преди време какво ще трябва да понеса от собствения си мъж, щях да го обявя за луд", със сълзи на очи разкрила наранената Ина пред близки семейни приятели, които на свой ред са потресени от двойнствения живот на Румен Луканов.

Откакто Ина научила за изневярата на мъжа си, тя си събрала багажа и се изнесла от общия им дом, а вече няколко седмици те не живеят заедно. Въпреки че обожават баща си, двамата синове на Румен Луканов - Франк и Матю твърдо застанали на страната на майка си и му поставили ултиматум - или любовницата, или те.

"Никой не знае какво ще се случи с това семейство, защото Румен е като зомбиран в младата мацка. Дали е от критическата възраст, която го е налегнала, или наистина е оглупял на дърти години, но Ина не иска да повярва, че дори и заловен на "местопрестъплението", той продължава да бъде с онази жена и да си мисли, че на съпругата му ще й мине и ще си затвори очите", коментират близките им.

Тепърва ще разберем как ще приключи драматичната сага в семейството на Румен Луканов и дали той няма да остане в положението, в което много хитреци преди него са попадали - а именно от двата стола, та на земята.