Мария Илиева изживява огромна мъка, заради което накара почитателите й да плащат - буквално!

Съсипана, унизена и безкрайно тъжна, чаровната Мария Илиева реши да запълни болката си с пари. Наскоро приятелят й разтрогна годежа с нея, а само преди дни той окончателно я е напуснал, научи Kliuki.bg. Това в момента влияе изключително зле на психическото състояние на Мария, която не знаела на кой свят се намира.

Феновете й не са виновни за личните й несполуки, но ще трябва точно те да заплатят, в буквалния смисъл, за мъката на своята любимка. В пристъп на гняв и разочарование Мария Илиева е определила кошмарни цени на билетите за своя концерт на 5 март. Те са 40, 70 и 100 лв. Това е непосилно са доста голяма част от българите и съответно почитателите й.

[caption id="attachment_336209" align="alignright" width="300"]Мария Илиева ще компенсира любовната си мъка с парите на феновете си Мария Илиева ще компенсира любовната си мъка с парите на феновете си[/caption]

"Не знам какво й става, никога не е била толкова алчна. Ако искам да я видя отблизо, трябва да се изръся със стотачка, това е абсурдно." - беснее фен на певицата.

По принцип Мария Илиева била доста властна жена и когато нещо не стане по определения от нея начин, тя побеснявала и често дори отмъщавала. В случая обаче отмъщението ще го изтърпят хората, които обичат музиката й. Не изглежда никак справедливо, но 37-годишната певица била толкова съсипана, че изобщо не я интересувало, че билетите са прекалено скъпи за много хора.

Причините да се стигне до поредната раздяла на Мария Илиева с мъж са доста, издават приятелите й. Като една от най-големите обаче се смята семейството на бившия й годеник, което отказвало да признае по-възрастна жена от сина им за негова бъдеща съпруга.

"Никога не се е разбирала с бъдещите си свекър и свекърва. Не знам дали заради това нещата не потръгнаха, но определено оказа огромно влияние." - коментира близък на Илиева.