Цяла България знае сексуалната ориентация на Атанас Месечков, само жена му отказваше да я приеме. Уви, вече и тя е наясно какво предпочита съпругът й в леглото.

От началото на лятото Кремена е забелязвана да лежи по плажовете почти гола. Горницата й изобщо я няма, а долу си е сложила бански, който е на връзки и на практика й се вижда „пеперудката“.

Това не е никак случайно. Креми била съсипана от изневерите на Месечков с мъже и жадувала някой истински мъж да я забележи. Затова се показвала така пред толкова много хора.

Понякога съпругът й бил с нея на плажа, но нямал против всички да оглеждат жена му. На танцьора явно изобщо не му пука за тази жена, защото тя е параван, зад който се крие хомосексуалната му наклонност.

Говори се, че Кремена лично е хващала мъжа си на калъп с по-възрастни от него господа. Най-жестокото за клетата жена било, че винаги Наско изпълнявал пасивната роля в мъжкия секс.

Както е известно, танцьорът сам си призна, че спи и с мъже, като се представяше за бисексуален. Именно така влезе във „ВИП Брадър“ преди 10 години, където обаче приличаше повече на гей, тъй като не спря да домакинства и да плаче сам на леглото.

След като излезе от Къщата, Месечков реши, че иска да има деца и затова се ожени за Кремена. Подобно на Азис обаче, дори след като стана баща, така и не си изби гей наклонностите от главата.

Източник: Crimesbg.com