Не й върви на Лиляна Боянова в любовта и това е... Чаровната водеща на Би Ти Ви преживява поредната си драма, след като само преди броени дни се оказа отново сама. Без любимия си мъж и с разбити мечти за общото им бъдеще.

Както знаем, тя имаше връзка от около две години с колегата си от медията Николай Пенчев, който работи като режисьор там. Самата Лили се престраши да оповести публично връзката им преди време, явно понесена на крилете на любовта. Тя не спря да пуска техни общи снимки и да се обяснява на избраника си.

Е, за жалост и тази приказка приключи. Двамата живееха в нейния апартамент, но Николай го е напуснал, а Лиляна изтри всичките им снимки от профила си. Не е ясно каква е причината за краха, но Пенчев има съпруга и две деца, при които не е невъзможно да се е върнал.

Колеги на Боянова разкриват, че тя наистина е много наранена и не знаят как ще продължи да работи рамо до рамо с Ники, когото ще бъде принудена да среща ежедневно.

Припомняме, че Лили Боянова има син от бизнесмен, чието име винаги е пазила в тайна и който ги е оставил малко след раждането му. Тя отглежда детето си съвсем сама и е обяснимо защо толкова силно вярваше в щастието с Николай...

Източник: Ретро