Снощи наглата и злобна (според 99% от зрителите) Теодора от "Ергенът" беше изгонена от формата, заради физическото си посегателство над танцьорката Мони. Привидно продуцентите си "измиха ръцете" като уж оставиха решението на Евгени Генчев, но червеният картон за Теодора беше ясен.

Знаем, че в подобни предавания физическото насилие е забранено по правилник и всеки, който наруши тази заповед, си тръгва моментално. Така стана и с Теди, на която не стига, че духнаха под опашката, ами и брутално унизиха в мрежата.

Съсипаха я: Брутална снимка унизи Теодора от "Ергенът" след изгонването! (Вижте я с очите си)

Снимка на детегледачката, която учи право, се появи в нета и изплаши мнозина. Потребителите я смляха с коментари колко е грозна и как въпреки това има наглостта да се гаври с далеч по-нормални и хубави от нея момичета.

"Тая, дето си е слагала и джуки, и какво ли още не, и въпреки това плаши гаргите, ще се прави на голямата работа и ще плюе по момичета като Пам Велидис и дори Мони, която може и да е изкуствена, но е по-добре направена от нея", коментират в нета.

Както вече стана ясно, биячката Теодора е била детегледачка не на кой да е, а на децата на Светлана Гущерова. Надали в дома на Християн Гущеров обаче си е позволявала подобни волности, а по-скоро е маукала като гладно коте, смеят се зевзеци.