Варненската "принцеса", както й тръгна прякорът навремето, Гери-Никол отново се опита да разбуни духовете в мрежата и да нагорещи страстите до червено. Тя се пусна на нощна фотосесия с тясна и доста разголена рокля, а мястото бе повече от неподходящо - храм-паметника "Свети Александър Невски".

Съсипаха Гери-Никол: Видяхме те на живо - без талия, с дебели бутове, като трупче си! (виж още + СНИМКИ)

На Герито обаче хич не й пука за християнската светиня, защото трябва да си покаже яката дупара. Разбира се, така усърдно оформена с фотошоп, че на снимките я виждаме с талия на осичка и вирнато дупе, на което и Мис Бразилия ще завиди яко.

Е, жалко, че това няма нищо общо с реалността. Всички го осъзнаваме само като гледаме фотосите, но се намериха и очевидци, видели на живо "момичето на татко" в столицата. И точно тези очевидци буквално я съсипаха.

Съсипаха Гери-Никол: Видяхме те на живо - без талия, с дебели бутове, като трупче си! (виж още + СНИМКИ) - Снимка 2

"Олее, ама това кой е?! Трябва да се предполага, че си ти, ли?! Милата. Скрий се бързо, защото те видяхме на живо. Мацка, та ти нямаш нищо общо с картинките, които пускаш тук, бе! Каква е тази талийка?! Ти талия реално почти нямаш, краката ти са като бутове, а за задните части да не говорим... Като трупче си - яка и ниска", нахраниха я подобаващо в нета.

А добавката беше, че и лицето й изобщо не е това, което виждаме в мрежата - нито откъм точни черти, нито откъм кожа.