Светлана и Стефан от рейтинговото "Женени от пръв поглед" преживяха най-разтърсващия крах на връзката си!

"Женени от пръв поглед", което за кратко се превърна в любимо предаване на голяма част от зрителите, отново разтресе с неочаквания си обрат. Спокойно бихме могли да заявим, че това е най-непредсказуемото развитие във формата, защото касае Светлана и Стефан - двойката с претенции за най-стабилна и уравновесена от трите.

Докато при Антония и Атанас нещата все още вървят като в сладникава приказка, а Гери и Георги вече не учудват никото с нарастващата си неприязън един към друг, то Светлана Кирова и Стефан Каръбски вещаеха съвсем друг завършек, но уви. Каруцата им се преобърна, а "катастрофата" е жестока, това разкриха близки до чаровния Стефан.

[caption id="attachment_340349" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед "Женени от пръв поглед" донесе много болка на участниците[/caption]

Двойката не само претърпя тотален крах в отношенията си, но към днешна дата дори приятелството им е останало в миналото. Катализатор на скандала е самият Стефан, който в един момент окончателно изгубил усмивката, заменена с остър и жесток език.

Краят между двамата настъпил преди повече от десетина дни, когато Стефан вдигнал нечуван скандал на Светлана Кирова и я нарекъл задръстена. Поводът - отказът на момичето да се забавлява по неговия начин и да го придружава в нощните клубове с аверите му.

"Стига толкова, де! Писна ми! То хубаво за пред камерите, ама търпях, търпях, омръзна ми. Искам да се забавлявам, а ти живееш като пенсионерка на 29 години. Само работата ти, тренировките и седене вкъщи. Държиш се като задръстена бабичка, но мерси - тая няма да я бъде!", отсякъл бесният Стефан и преди Светлана да успее да си каже думата, се обърнал, тръшнал вратата и излязъл с приятели на разпивка.

Промяната на Стефан Каръбски към Светлана Кирова учудила дори верните му авери, които бързо харесали чаровната перничанка още от началото на брака им в "Женени от пръв поглед". Стефан обаче не само не искал да чуе, ами вече има и нова приятелка, която напълно му пасвала в страстта към поп фолка и нощния живот.

Нещо повече - вчера Стефан покани приятелите си и въпросното момиче на Ибиса парти круиз във Фейсбук, а съпругата му от "Женени от пръв поглед" Светла изобщо не присъстваше в списъка с поканените.