Вихра Петрова получи поредния жесток удар от дългогодишната си съперница, който този път я нарани силно!

Тихата война между Вихра Петрова и Ирина Тенчева май няма да приключи скоро. Още повече сега, когато разкритието и думите на последната, наистина силно нараниха Вихра. Припомняме, че само преди две седмици Ирина Тенчева стана горда майка на сина на Иван Христов - Самуил. Това обаче не й попречи да забие поредния нож в сърцето на бившата му съпруга.

Без да се замисли, че думите й ще наранят Вихра Петрова, Ирина Тенчева навръх големия празник Цветница се похвали, че дъщерята на Вихра - Ава е празнувала с нейното семейство, а не с майка си. Родилката разказа за семейното посещение в Драгалевската църква като натърти, че е била там не с трите, а с четирите си деца - сякаш Ава е нейна собствена дъщеря.

[caption id="attachment_338636" align="alignright" width="300"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева отново заби нож в сърцето на Вихра Петрова[/caption]

Близки до Вихра Петрова разкриха, че именно Ирина е била инициаторът на това Ава да посрещне Цветница заедно с нея и Иван Христов, който за да й угоди, направил всичко по силите си да убеди Ава колко весело ще си прекарат шестимата. За сметка на Вихра обаче, която останала съвсем сама у дома си.

"Как можеше Вихра да откаже на Ава?! Та тя е още дете и разбира се, че ще й бъде интересно да прекарва времето си с други дечица - в случая на Ирина Тенчева. Станалото, станало. Но трябваше ли Ирина да бие тъпана и да разкрива пред цяла България, че тя, а не Вихра, е била с малката Ава на Цветница?! Това вече прилича на целенасочено отмъщение и то към жената, чиито съпруг задигна самата тя", коментират познати на Вихра Петрова.

Самата Вихра се почувствала страшно засегната от хвалбите на Ирина по отношение на дъщеря й и била решена да проведе сериозен разговор с Иван Христов при първа възможност, за да прекрати веднъж завинаги номерата на родилката.

"Ирина има две деца от предишния си брак, а сега с Иван имат и Самуил. Да са им живи и здрави, но аз имам само Ава и тя е мое дете. Няма да позволя на Ирина да играе моята роля, не и с дъщеря ми. Навремето с Иван й се получи, но с Ава няма да я бъде", категорична била Вихра Петрова.