Отмъщението на Николета Маданска може да закъсня, но е доста сладко. Тя показа ясно на Венелин Петков, че той не й е нужен и може да си издържа децата без мизерната му издръжка.

Ники отброява последните си дни по майчинство. След Нова година тя ще се завърне в ефира на БТВ, където работи като спортен репортер.

За разлика от Петков, Маданска няма как да бъде уволнена още поне 2 години. По закон нито една майка не може да изгуби работата си, ако има дете на под 3 г. В момента малкият й син е на 1 г.

Николета има право на още една година платен отпуск, но с намалена заплата. Тъй като вече не е с Венелин и се оправя сама с финансите, тя решила, че не може да си позволи орязване на заплатата, поради което решила да се завърне на работното място

Така Ники ще натрие носа на Петков, като започне да печели повече от него. В момента той е учител в частно училище, където не взима повече от 1500 лв. на месец, докато в БТВ заплатите са много над тази сума.

Припомняме, че Николета Маданска и Венелин Петков се разделиха преди няколко месеца. Големите проблеми при тях са от нетърпимия характер на журналиста, поради който той беше напът да остане стар ерген.

Николета се справя отлично и без него. Родителите й много й помагат и именно те ще поемат грижите за децата, след като тя се върне на работа.

Източник: Уикенд