Преди всички останали да разберат, тя вече е била наясно. Бившата законна съпруга на Благой Георгиев знае за раздялата му с Ивана Главчева още от втория ден. Засега си мълчеше, но след като новината се разчу, Полина Спасова проговори. И разкри какво е причинил Джизъса на щерката на Ванко 1, на която се кълнеше в любов. За кой ли път...

Оказа се, че причината за разлъката им е банална и типична за футболиста. Турил е на Ивана рогца... Това заяви Спасова и допълни, че изобщо не се учудва, защото отлично познава Благой.

"Изневерил й е. И на това момиче е кръшнал, но наистина ли има изненадани?! Е, аз не съм. Това се очакваше, но поне не смятах, че ще го направи толкова скоро - та те са заедно от месеци... Хора, познавам отлично този мъж, той просто си е боклук. Не се променя, не иска да се промени и няма да го направи. Тежко на всяка следваща, която ще му се върже на празните приказки", коментира Полина.

Тя добави и че се е отвратила от Георгиев, когато само седмица след като му поискала развод, той вече открито свалял Ивана Главчева и изобщо не му дремело...

"Ако не с жените, то поне с децата си да е по-милостив, защото ги измъчи горките. И да спре да им води всяка следваща фуста, като знае, че ще е от ден до пладне", отвратена е Спасова.

Източник: Crimesbg.com