Глория отново е подложена на унищожителна критика

Кралицата на поп фолка е атакувана не от друг, а от колега. Певицата е нахапана здраво от колегата си Сашо Роман. В подкаста на Тото в социалните мрежи чалга динозавърът се нахвърли върху Глория и буквално я размаза.

„Какво да кажа за нея? Уважавам я  много. Ама това е певицата, която има издадени единадесет албума с песни и нито един хит“, изцепи се Сашо Роман.

Изглежда изпълнителят има спорни отношения с някои свои колеги. Меломани още помнят скандалното му интервю, в което той жестоко попука някои от колегите си преди години.

„За мен Азис не е певец, какво му е хубавото на гласа?Мара Отварачката е далеч от истината. Анелия си избяга от гласа. Сашка Васева е пародия.След 15 години ще се помнят мойте песни, на Тони,Софи Маринова, Преслава и Бони“, категоричен бе той в далечната 2009 година. Тогава Сашо Роман отново оплю Глория, че има албуми, но няма хит. И сега повтаря същото.

Преди година и друга нейна колежка зашлеви словесно Глория. Това бе Кали, но по време на великденските празници й се извини публично.

След като заля с помия Глория, това което се изсипа върху главата на Сашо Роман бе, меко казано, ураган от негативизъм.

„Човече, виж колко си дребен и нищожен. Спри се, ще се изядеш от злоба  и завист“, бяха само най-благите нападки срещу Сашо Роман.